Medicinsk fotvård och fotbehandlingar i Trelleborg

Medicinsk Fotvård

På vår klinik i utkanten av Trelleborg kan vi erbjuda ett brett utbud av fotbehandlingar. Hos oss kan du få medicinsk fotvård som är en behandlingsmetod där fokus ligger på dina fötters välmående, bland annat så mjukar det upp förhårdningar och förebygger nageltrång. Med medicinsk fotvård får du en behandling som både är bekväm och gör nytta.

Fotmassage & Nagelbehandling

Utöver medicinsk fotvård så kan vi också erbjuda andra behandlingar som fotmassage och nagelbehandling. Vid alla våra behandlingar så erbjuder vi endast kvalitativa produkter och moderna behandlingsmetoder. Vi arbetar ständigt mot att du som kund ska känna dig hundra procent nöjd. För att uppnå det målet så lägger vi stort fokus på dina önskemål och behov. På våran fotvårdsklinik finns det en mångårig erfarenhet och kunskap inom området, vi tar hand om dina fötter på bästa möjliga sätt. Förhoppningsvis är det till oss du vänder dig när du är i behov av fotvård.

Du är varmt välkommen in till oss i Trelleborg för Medicinsk fotvård eller någon annan av våra behandlingar, vi välkomnar alla som vill ha fotvård till vår klinik. Vid några frågor eller funderingar så föreslår vi att du kontaktar oss, vi är inte mer än ett samtal bort.

Kontakta oss

Kontaktformulär

Christina Isaksson

Lilla Slågarpsvägen 136 – 6,
23195 Trelleborg

070 – 6840466

tinassmaostorafotter@hotmail.com